Verzenden & retourneren

.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn voltooid, worden de volgende dag bij je afgeleverd indien je kiest voor verzending via PostNL. Bij deze verzendmethode kan je het pakket laten bezorgen bij je thuis, op het werk of een andere locatie. Bovendien op een door jou gewenste datum. Sommige pakketten, vooral met grotere volume, worden vanuit een extern magazijn door DHL bezorgd.
Kies je voor de goedkopere verzending via DPD, dan is de levertijd 2 tot 4 werkdagen (indien de bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur is voltooid). Het pakket kan je dan ophalen bij een Pickup parcelshop, waarbij het systeem automatisch de dichtstbijzijnde in jouw buurt selecteert. Van de ophaallocatie ontvang je een mailbericht. Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde parcelshop, dan kan je dat in het besteltraject vermelden bij opmerkingen. De bewaartermijn is 7 dagen, waarna het pakket door de vervoerder aan ons wordt geretourneerd (dit geldt ook voor PostNL-locatie's).

Voor afleveradressen in België geldt een levertijd van 1-2 werkdag(en), voor Duitsland geldt 2-3 werkdagen.
Bestellingen buiten Nederland, België en Duitsland worden bij je thuis, op het werk of een andere locatie bezorgd via DPD, en de levertijd is dan 2 tot 5 werkdagen.

Het lukt ons niet altijd om de levertijd na te komen. Soms zijn artikelen onverhoopt niet voorradig, en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. En soms kan bij de vervoerder (een dag) vertraging optreden.

Wanneer we het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder krijg je van ons een e-mail bericht met daarin de verzendgegevens, zodat je via “track en trace” kan volgen wanneer de bezorging plaatsvindt.
Je kan een geplaatste bestelling kosteloos annuleren wanneer deze nog niet door ons verzonden is. Het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zal dan binnen enkele dagen aan jou terug betaald worden.
Eventueel beschadigde en/of incomplete zendingen dienen binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden.


Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 75,- geldt gratis verzending en betaal je dus geen kosten (sommige actie artikelen kunnen uitgezonderd zijn). Onder dat bedrag gelden de volgende tarieven:

 • gewicht tot 10 kg en max. 100x50x50 cm = € 6,95     (of ophalen bij een Pickup parcelshop bij je in de buurt = € 4,50)
 • gewicht tot 20 kg en max. 100x50x50 cm = € 6,95
 • gewicht tot 30 kg en max. 175x78x58 cm = € 9,95

Bij meer gewicht en/of grotere afmetingen ontvang je (op verzoek) vooraf een opgave.

Gratis verzending en bovenstaande tarieven gelden niet voor afleveradressen buiten Nederland.

Voor afleveradressen in België en Duitsland gelden de volgende tarieven:

 • gewicht tot 20 kg en max. 100x50x50 cm = € 9,95
 • gewicht tot 30 kg en max. 175x78x58 cm = € 14,95

Voor afleveradressen in Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en Verenigd Koninkrijk gelden de volgende tarieven:

 • gewicht tot 10 kg en max. 100x50x50 cm = € 11,95
 • gewicht tot 20 kg en max. 100x50x50 cm = € 15,95

Voor afleveradressen in Bulgarije, Estland, Finland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje en Zweden gelden de volgende tarieven:

 • gewicht tot 10 kg en max. 100x50x50 cm = € 21,95
 • gewicht tot 20 kg en max. 100x50x50 cm = € 25,95

Bij meer gewicht en/of grotere afmetingen ontvang je (op verzoek) vooraf een opgave.
Voor afleveradressen in overige landen verzoeken we jou contact op te nemen met onze klantenservice.


Afhalen

Je kan de bestelling ook afhalen, hetgeen je kan aangeven in het bestelproces. Het afhaal adres is een magazijn (dus geen winkel):
Voordeligopweg.nl
De Ynfeart 7-204
8447 GM Heerenveen

Dit kan uitsluitend op afspraak en in overleg via onze klantenservice. Dat geeft ons de gelegenheid het artikel klaar te zetten. Bij afhalen is contant betalen ook mogelijk, waarbij we uitsluitend met gepast geld kunnen accepteren (er is geen pinautomaat en geen kassa aanwezig).


Retourneren

We gaan er vanuit dat je zeer tevreden bent met je bestelling. Mocht dat niet zo zijn, dan heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren (voor sneeuwkettingen geldt 6 dagen). Dit kan zonder opgaaf van reden, al horen we natuurlijk graag waarom het product niet bevalt. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd, eventueel inclusief verzendkosten van de goedkoopste levering. En binnen een paar dagen (kosteloos) teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor retour van jouw adres naar Voordeligopweg.nl zijn voor eigen rekening, en bedragen ongeveer € 6,95 per pakket. Bij retour van een levering met gratis verzending kunnen de gemaakte verzendkosten verrekend worden.

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt bij verzegelde artikelen en bij accu's (wanneer je een motoraccu gevuld hebt). Controleer dus altijd goed of de kenmerken overeenkomen met de oude accu (Voltage, Ampère, afmetingen, pool positie + en -) voordat je een accu bestelt en vult.

Je kan gebruik maken van het herroepingsrecht door dit vóóraf eerst aan te melden via klantenservice@voordeligopweg.nl. Vervolgens dient het artikel, inclusief dit formulier (na downloaden volledig invullen), als volgt aan ons geretourneerd te worden:

 • Het retourartikel in originele en onbeschadigde staat aanleveren, beschadigde artikelen kunnen niet retour.
 • Het retourartikel dient ongebruikt te zijn, behalve op een wijze die nodig is om het artikel te kunnen beoordelen. Artikelen met gebruikssporen kunnen niet retour.
 • Het retourartikel compleet met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking aanleveren.
 • Ga zorgvuldig om met de originele verpakking van een artikel, artikelen met beschadigde verpakking kunnen niet retour.
 • Schrijf dus ook geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking van het artikel.
 • Het retourartikel in originiele verpakking zodanig (in omdoos) verpakken dat transportbeschadiging wordt voorkomen.

We verzoeken je vriendelijk de bovenstaande punten te respecteren. Wanneer Voordeligopweg.nl gebreken vaststelt aan jouw retour(en), dan behouden we het recht het artikel niet of tegen waardevermindering te crediteren.

Je kan het artikel na akkoord terug sturen naar (geldt niet voor alle artikelen, zoals dakkoffer, accu-auto):
Voordeligopweg.nl
De Ynfeart 7-204
8447 GM Heerenveen


Voeg aan je verzending jouw bestel- en contactgegevens toe. De kosten voor het (aangetekend) terug sturen komen dus voor rekening van de klant. Ook is het risico van de retourzending voor de klant. Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn dus voor risico van jou als verzender. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs.

Heb je een klacht, een probleem over jouw bestelling of de afhandeling hiervan? Vul dan het contactformulier in op de contact pagina, en we nemen snel contact met jou op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

De waardering van www.voordeligopweg.nl bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 706 reviews.